Ajankohtaista

Olemme nyt Energiatalo Järvi!

Huolto Järvi Oy on nyt Energiatalo Järvi Oy! Yrityksemme nimi muuttui 1.3.2019 alkaen. Meidät tavoittaa tuttuun tapaan puhelimitse tai myymälöistämme Salosta sekä Kaarinasta. Sähköpostiosoitteiden loppuosa on kuitenkin jatkossa uuden nimemme mukainen: etunimi.sukunimi@energiatalo.fi. Nimenmuutoksen myötä myös logomme sai uuden ilmeen!

Energiatalo Järvi kiittää kuluneesta vuodesta!

Energitalo Järvi henkilöstöineen kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa hyvää joulua sekä menestyksekästä uutta vuotta 2019!

NIBEn syyskampanja 2018

NIBEn syyskampanja on käynnistynyt! Kampanja-aika 20.8.-23.11.2018 Investoimalla invertterimaalämpöpumppuun, asiakkaamme saavat huimia säästöjä lämmityskuluihinsa ja voivat kertyvällä säästöllä osallistua lämpöpumpun takaisinmaksuun. Säästäminen ei ole enää rahasta kiinni! NIBE tarjoaa nyt kampanjaedun, missä NIBE F1155 tai F1255 maalämpöpumpun kampanja-aikana ostaneet saavat 6 […]

Miten Mobair-tuloilmalaite toimii?

Jäitkö miettimään miten Mobair-tuloilmalaite toimii? Mobair on helposti asennettava ilmanvaihtoventtiili, joka tuo sisätiloihin raitista korvausilmaa vedottomasti, puhtaana ja lämpimänä. Katso lyhyt video Mobairin toimintaperiaatteesta:

Näin Lossnay mini-ilmanvaihtolaite toimii!

Mini-ilmanvaihtolaite parantaa jokaisen tilan ilmanvaihtoa luotettavasti ja turvallisesti, säästäen samalla energiaa. Lämmön talteenottokenno palauttaa parhaimmillaan jopa 85 prosenttia poistoilman lämpöenergiasta takaisin huoneeseen.

Liike suljettu 17.-18.11.2017

Liikkeemme on suljettu perjantaina 17.11. ja lauantaina 18.11.2017 henkilökunnan koulutuksen ajaksi.

Energiapäivä la 21.10.2017 klo 10-14

Tule Energiapäivään tutustumaan uusiutuvan energian tuomiin säästöihin!

Hankintaturvalehti 2017

Uusi Hankintaturvaliikkeiden asiakaslehti on ilmestynyt! Lehti on julkaistu yhteistyössä muiden Hankintaturvaliikeiden sekä Scanoffice Oy:n kanssa.

Energiansäästöviikko 9.-15.10.2017

  Energiatalo Järvi viettää valtakunnallista Energiansäästöviikkoa 9.-15.10.2017.

Hankintaturvatili – joustavampi tapa maksaa

Huolto Järvi on Hankintaturvaliike. Hakeminen Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa.

Katso miten ilma-vesilämpöpumppu toimii!

Oletko koskaan miettinyt miten ilma-vesilämpöpumppu toimii? Katso videolta!

Maalämpö taloyhtiöille

Ympäristöystävällinen ja edullinen maalämpö sopii myös kerros- ja rivitalojen lämmitysjärjestelmäksi. Useassa öljy- tai kaukolämmitteisessä taloyhtiössä on päätetty siirtyä maalämpöön sen tuomien säästöjen pohjalta. Maalämpöjärjestelmään siirtyminen on myös kannattavaa isolle kiinteistölle, sillä investointi rahoitetaan yleensä maalämmön tuottamilla säästöillä. Näin ollen yhtiövastiketta […]

Lämpöpumpun valinta

Lämpöpumpun valintaan vaikuttavat lämmön lähde, tilojen avonaisuus ja kiinteistön energialuokka sekä lämmitysenergian tarve. Lämpöpumpusta riippuen, huomioon tulee ottaa myös sen asennuspaikka.

Älykäs huippu-uutuus nyt ensiesittelyssä!

Mitsubishi Electric LN-mallisarjan ilmalämpöpumput ovat täällä!

Hankintaturvatuote on laadun tae

Jälleenmyymme Scanofficen Hankintaturvatuotteita. Hankintaturvatuotteen hankkiessasi saat hyväksi testatun laadukkaan merkkituotteen, joka on suunniteltu toimimaan Pohjolan kylmissä olosuhteissa.

Tunnelmia Valurin Markkinoilta!

Perinteisiä Valurin Markkinoita vietettiin tänä vuonna kesäisissä merkeissä ja Huutokauppakeisari Aki Palsanmäen meklaroimaa huutokauppaa tuli seuraamaan tuhansia ihmisiä.

Mukana menossa: Markus Hellström TeijoTalot -rallin luokkavoittoon

Markus Hellström tyytyväinen TeijoTalot -rallin luokkavoittoon: ”Ei murheen häivää”

Valurin Markkinat 20.5.2017

Valurin Markkinat järjestetään perinteisesti Valurin liikekeskuksessa lauantaina 20.5.2017 klo 10-15.

Niben kevätkampanja – kaupan päälle JOPO-polkupyörä

Hankkimalla NIBE invertterimaalämpöpumpun 15.3.-15.6.2017 välisenä aikana, saat kaupan päälle vähäpäästöisen JOPO-polkupyörän!

Suomalainen lämpöpumppu – Made in Germany

Alpha innotecin monipuolisen Nordic-sarjan maalämpöpumput on tehty suomalaisten tarpeisiin.

Salon Messut 21.-22.1.2017

Olemme mukana Salohallissa järjestettävillä Salon Messuilla 21.-22.1.2017 Energia-asiantuntijamme ovat paikalla, joten tarkasta etukäteen kiinteistösi vuosittainen energiankulutus ja nouda messuilta ilmainen energialaskelma.

Huolto Järvi Oy toivottaa hyvää joulua!

Huolto Järvi Oy henkilöstöineen kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa Hyvää Joulua sekä Onnea ja Menestystä vuodelle 2017!

Liike suljettu pe 18.11. – la 19.11.2016

Liikkeemme on suljettu perjantaina 18.11. ja lauantaina 19.11.2016 henkilökunnan koulutuksen ajaksi.

Lämpöpumppumarkkinat 14.-15.10.2016

Järjestämme lämpöpumppumarkkinat myymälässämme pe 14. – la 15.10.2016! Liikekeskus Valuri, Kaakelitehtaankatu 2, Salo.

Valurin markkinat 14.5.2016

Valurin markkinat järjestetään Valurin liikekeskuksessa lauantaina 14.5.2016 klo 10-15. Kaikissa Valurin liikkeissä on koko päivän huimia tarjouksia, mielenkiintoisia uutuuksia ja monipuolinen valikoima kesän parhaita tuotteita.

Energiapäivät pe 15. – la 16.4.2016

Järjestämme energiapäivät pe 15.4. – la 16.4.2016 myymälässämme, Liikekeskus Valurissa, osoitteessa Kaakelitehtaankatu 2, Salo.

Niben kevätkampanja – kaupan päälle Suunto Traverse GPS-kello

Hankkimalla NIBE invertterimaalämpöpumpun 1.4.-1.7. välisenä aikana, saat kaupanpäälle tyylikkään Suunto Traverse GPS-kellon.

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme noin kerran kuussa uutiskirjeen, jossa kerromme ajankohtaisista energia-asioista ja esittelemme uusia valmistuneita kohteitamme.

Salo Solar ja Huolto Järvi

Olemme solmineet perjantaina 26.2.2016 yhteistyösopimuksen Salo Solarin aurinkopaneeleiden jälleenmyynnistä!

Mobair korvausilmaventtiili

Mobair 2030 korvausilmaventtiilin avulla huoneilma pysyy raikkaana, kun ulkoa tuleva kylmä ilma lämpiää katonrajassa olevan lämpimän ilman avulla.

Tutustu esitteeseemme!

Tuoreessa esitteessämme on esitelty maa-, ilmavesi- ja poistoilmalämpö sekä aurinkoenergia. Jokaisesta energiamuodosta on myös esitelty yksi toteutunut kohteemme.

Ilmalämpöpumpun huoltaminen

Ilmalämpöpumppua tulisi huoltaa säännöllisesti, sillä pumppu ja sen suodattimet keräävät sisälleen epäpuhtauksia ja pölyä.

Lämpöpumput yleistyvät vauhdilla

Kiinteistöpostin uutisessa (21.1.2016) kerrotaan, että lämpöpumppu valitaan yhä useammin energialähteeksi myös rivi- ja kerrostalokohteisiin. Pariin sataan kerrostaloon asennettiin viime vuoden aikana poistoilmalämpöpumppu, jolla voidaan pienentää muun energian kulutusta jopa 50 prosenttia.

Meiltä Santander rahoitus

Joustavasti maksuaikaa ilman yllätyksiä Uusi kotisi lämmitys- tai jäähdytysjärjestelmä osamaksulla, minkä avulla voit pilkkoa kertasijoituksen pienempiin osiin.

Salon Messut 23.-24.1.2016

Olemme mukana Salohallissa järjestettävillä Salon Messuilla 23.-24.1.2016. Energia-asiantuntijamme paikalla, joten tarkasta etukäteen kiinteistösi vuosittainen energiankulutus ja nouda messuilta ilmainen energialaskelma.

Ilmalämpöpumpun käyttö paukkupakkasilla

Taloussanomien nettisivuilla 8.1.2016 Outi Kokon kirjoittamassa artikkelissa kerrotaan kuinka ilmalämpöpumppua käytetään oikein kovilla pakkasilla. Paukkupakkasillakin lämpöpumpusta on edelleen hyötyä ja uusimmat pumput pystyvät toimimaan jopa 30 pakkasasteeseen asti.

Valurin joulu pe-la 27.-28.11.2015

Huolto Järvellä Valurin joulu tarkoittaa -20% alennusta erilaisista kodinkoneiden puhdistusaineista, tarvikkeista ja varaosista.

Mukana menossa: Vilpas Vikings

Huolto Järvi oli perjantaina 6.11.2015 mukana menossa kun Salon Vilpas kohtasi Salohallissa Kauhajoen Karhun. Vilpas paransi peliään loppua kohden ja ottelusta tulikin hurja taistelu.

Mukana menossa: Markus Hellström

Kuka on Markus Hellström? Markus on 37-vuotias autonkuljettaja ja hänen pitkäaikaisena harrastuksenaan on ralliautoilu.

Tutustu lämmitysmuotoihin!

OMAKOTITALOT Reilua säästöä edullisesti Vesikiertoisilla pattereilla varustettuihin omakotitaloihin sopii parhaiten lämmitysmuodoksi maalämpö- tai ilmavesilämpöjärjestelmä.

Poistoilmalämmön talteenotto

Mitä on poistoilmalämpö? Monissa isoissa kiinteistöissä, kuten esimerkiksi kerrostaloissa ilmanvaihto hoidetaan pelkillä huippuimureilla, jolloin lämmitetty energia puhalletaan suoraan taivalle.

Energiapäivät 11.-12.9.2015

Järjestämme energiapäivät pe 11.9. – la 12.9.2015 myymälässämme, Liikekeskus Valurissa, osoitteessa Kaakelitehtaankatu 2, Salo.

Hankintaturvalehti 2015-2016

Uusi Hankintaturvaliikkeiden asiakaslehti on ilmestynyt! Lehti on julkaistu yhteistyössä muiden Hankintaturvaliikeeiden sekä Scanoffice Oy:n kanssa. Lähetämme paperisen lehden Salon seudun koteihin. Voit lukea lehden myös täällä verkossa: [pdf issuu_pdf_id=”150831223808-be475f1f130b477fb3dc835d4b2541d3″ width=”640″ height=”480″ ]

Öljyn verotusta tulisi nostaa

Jussi Hirvonen kirjoittaa Suomen lämpöpumppuyhdistyksen tiedotteessa, että lisäämällä öljyn verotusta saadaan öljyn kulutus pois ja sähkön kulutus laskuun lämpöpumpuilla.

Aurinkoenergia

Mitä aurinkoenergia on? Aurinkoenergia on ilmainen ja ekologinen luonnontuote. Sen asennus on helppoa, jolloin sen mukavuuksista pääsee nauttimaan nopeasti. Auringon energiaa on mahdollista hyödyntää sekä lämmön että sähkön tuotannossa. Aurinkosähköllä voidaankin tuottaa huomattava osa esimerkiksi kotitalouden tarvitsemasta sähköstä. Etelä-Suomessa jokainen […]

Aurinkojärjestelmän asennus

Aurinkopaneelien asennus Vanhan rakennuksen katemateriaali analysoidaan ja tarpeen vaatiessa vaihdetaan, sillä aurinkopaneelien on oltava tuetulla alueella, eikä esimerkiksi räystäitä saa hyödyntää asennuksessa.

Ilmalämpöpumpun asennus

Onnistunut ilmalämpöpumpun asennus ja laitteen sijoittelu vaikuttavat ilmalämpöpumpun tehokkaaseen toimintaan. Asennus tulee jättää ammattilaisen tehtäväksi, sillä se vaatii erikoisosaamista ja siihen liittyviä sähkötöitä

Tästä ilmoitimme 11.6.2015

Mikä on Resurs Bank?

Korotonta maksuaikaa! Resurs Bank on kehittynyt Resurs Finans –yhtiöstä. Resurs Finans toi ensimmäisenä korottoman maksuajan Ruotsin markkinoille 1980-luvun puolivälissä.

Etsimme putkiasentajaa!

Huolto Järvi Oy on yli 50 vuotta Salon seudulla toiminut täyden palvelun energiatalo. Toimintaamme kuuluu erilaisten energiajärjestelmien myynti ja asennus, kodinkoneiden huolto ja asennus, sekä varaosa- ja tarvikemyynti.

Valurimarkkinat

Valurimarkkinat järjestetään Valurin liikekeskuksessa lauantaina 16.5.2015 klo 10-15. Kaikissa Valurin liikkeissä on koko päivän huimia tarjouksia, mielenkiintoisia uutuuksia ja monipuolinen valikoima kesän parhaita tuotteita.

Energiainfo

7.5.2015 klo. 17.00 Salon lukion auditorio 2 Kutsumme Sinut info-tilaisuuteen tutustumaan uusiutuvan energian tuomiin säästöihin.

Louhirinne – uusi asuinalue

Louhirinne on uusi asuinalue Salon Suomusjärvellä, E18 moottoritien varrella. Luonnonläheiselle Louhirinteelle on kaavoitettu seitsemän tonttia Suomusjärven peruspalvelujen välittömään läheisyyten.

Maalämpöpumput kiinteistökohteisiin

Kiinteistölämpöpumput Maalämpöpumput ovat yleistyneet viime vuosina nopeasti myös suurempien kiinteistöjen lämmönlähteenä.

Huolto Järvi ja Tilaajavastuu

Mikä on Tilaajavastuu? Tilaajavastuulaki astui voimaan vuonna 2007. Työn tilaajalle se toi velvoitteen selvittää toimittajan taustatiedot.

Maalämmön hinta

Maalämmön kannattavuus Kertasijoituksena maalämpö on melko kallis, mutta se on erittäin pitkäikäinen, vaivaton ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto.

NIBETURVA – Huoletonta lämpöä vuosiksi!

Rekisteröi lämpöpumppusi saadaksesi NIBETURVAn voimaan! NIBE on kehittänyt NIBETURVAN Suomessa asennetuille uusille, vuoden 2014 alusta ostetuille ja asennetuille NIBE-lämpöpumpuille kolmen vuoden tehdastakuun lisäksi.

Tilaa ilmainen energia-arviointi!

Energia-arviointi sisältää kirjallisen energialaskelman, energiaratkaisujen kartoituksen ja kirjallisen tarjouksen. Energialaskelman pohjalta voidaan valita ja mitoittaa sopiva lämmitysjärjestelmä ja lämmönlähde.

Niben kevätkampanja – iPad mini 2 kaupanpäälle

NIBEn laajasta lämpöpumppuvalikoimasta löydät toimivan, pohjoismaisiin olosuhteisiin suunnitellun ratkaisun niin uuteen kuin remontoitavaankin kotiin.

Naistenpäivänä lahjaksi siisti koti

Huolto Järvi tempaisee naistenpäivän kunniaksi! Tarjoamme kaikille perjantain 6.3. ja maanantain 9.3. välillä ostoksilla käyville miehille pölynimurin pussit ja tarvikkeet -20 % normaalihinnoista.

Huolto Järvi on Hankitaturvaliike

Suomen lämpöpumppumarkkinat, etenkin ilmalämpöpumppumarkkinat, ovat olleet hurjassa kasvussa viimeisten kymmenen vuoden aikana.

Maalämmön asennus

1. Energia-arviointi 2. Aikataulutus ja yksityiskohdat 3. Lämpökaivo porataan tai lämmönkeruuputkisto asennetaan 4. Maalämpöpumpun asennus 5. Käyttöönotto ja luovutus

Uutuus! Alpha Innotec -maalämpöpumput

Yksi laite kaikkeen Alpha Innotecin maalämpöpumpuissa lämmitys ja lämmin käyttövesi ovat samassa yksikössä. Laite sopii niin pientaloihin kuin rivitaloihinkin, sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Korkea hyötysuhde Uusimmalla lämpöpumpputekniikalla saavutamme erittäin korkean lämpökertoimen (COP). Hiljaistakin hiljaisempi Uusimmat komponentit, älykäs rakenne ja optimaalinen […]

Liikekeskus Valuri – kaikki yhdellä pysäköinnillä

Huolto Järvi palvelee sinua liikekeskus Valurissa, Salon keskustan tuntumassa, Seututie 110:n ja kantatie 52:n risteyksessä. Valuri kokoaa yhteisen pysäköintialueen ympärille monipuolisen ja näyttävän valikoiman erikoisliikkeitä. Huolto Järven lisäksi Valurissa sinua palvelevat Elokuvateatteri Lumo, Liikuntakeskus VIRE, Motonet, Musti ja Mirri, Reissulle.fi, […]

Tänä vuonna 12 000 taloutta siirtynyt maalämpöön

Helsingin Sanomien nettisivuilla 26.11.2014 Milla von Konowin kirjoittama artikkeli kertoo maalämpöön siirtymisestä. Nykyään lämmitysratkaisuja on niin paljon, että valinta voi olla vaikea. Fakta on se, että artikkelissa esiintyvä Leinon perhe on yksi 12 000 taloudesta, joka on tänä vuonna siirtynyt […]

Mukana menossa: PeU-Basket

PeU-Basket vs. Raholan pyrkivä Huolto Järvi oli mukana menossa 30. marraskuuta, kun miesten koripallon I-divisioonassa PeU-Basket kohtasi Raholan Pyrkivän. Kotiotteluputken ensimmäinen ottelu päättyi PeU:n tappioon pistein 71-82. Tällä hetkellä joukkue on kymmenellä pisteellä runkosarjan kolmantena. Yhdeksästä pelatusta ottelusta viisi on […]

Huolto Järvi Osuuspankin Kumppani lehdessä

Lounaismaan Osuuspankin tiedotuslehti Kumppani (2/2014) julkaisi artikkelin Kasvua uudella energialla. Artikkelissa kerrotaan miten Huolto Järvi Oy on vuosien varrella kasvanut ja laajentanut palvelujaan. 50-vuotta täyttäneen Huolto Järven toimitusjohtaja Ari Järvi on tullut töihin yritykseen 90-luvun alussa. Vielä silloin yrityksen toimintaan […]

GSM-ohjaus ilmalämpöpumpuille

AirPatrol Nordic on uutuuslaite, jonka avulla voi ohjata kodin tai kesäasunnon ilmalämpöpumppua matkapuhelimella. Laitetta on helppo ohjata ja se informoi huonelämpötilasta, sähkökatkoksista ja toimintahäiriöistä. AirPatrol Nordic on suunniteltu toimimaan 16 eri ilmalämpöpumpun kanssa. Tarkista lämpöpumppusi soveltuvuus meiltä. Voit muuttaa lämpöpumppusi […]

Mukana menossa: Angelniemen ankkuri

Halikko-viesti Huolto Järvi oli mukana menossa, kun suunnistusseura Angelniemen Ankkurin Halikko-viesti järjestettiin lokakuussa 2014 jo 26. kertaa. Halikko-viesti on 15-osuuksinen seuraviesti kaikenikäisille suunnistajille. Tapahtuma oli erittäin onnistunut ja ennätyksellisen tasainen; viestin ratkaisuja saatiin jännittää viimeiselle osuudelle saakka ja Paras seura […]

WiFi-ohjaus Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumpuille

MELCloud on uusimman sukupolven pilvipalveluun perustuva ohjausjärjestelmä Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumpuille ja ilmastointilaitteille. MELCloud-palvelulla ohjaat laitteistoasi, olitpa sitten matkoilla tai kotisohvalla. Mahdollisista toimintahäiriöistä tulee tieto näytöllesi, kun olet yhteydessä MELCloud-ohjelmaan. Voit myös olla yhteydessä käyttäjätukeen sekä tarkastaa laitteen asennuspaikan paikallissäätilan. Ilmalämpöpumppuun […]

Huolto Järvi Oy 50-vuotta -video

Juhlan kunniaksi julkaisimme historiikki-videon! Tämä on tarina yrittämisestä, onnistumisesta, ja siitä miten yrityksestä kasvaa perheyritys. Perustajan ja nykyisen toimitusjohtajan, isän ja pojan, näkemyksiä yhden motivaation hiipumisesta ja toisen löytymisestä. Siitä miten juoksu oravanpyörässä kuitenkin kannattaa.

Maalämpöpumpun ostajalle älypuhelin kaupan päälle!

Nibe F1226, F1145, F1245 tai F1255 lämpöpumpun ostajalle uutuuspuhelin LG 4G S kaupanpäälle! NIBEn laajasta lämpöpumppuvalikoimasta löydät toimivan, pohjoismaisiin olosuhteisiin suunnitellun ratkaisun niin uuteen kuin remontoitavaankin kotiin. Energiakustannukset pienenevät jopa 80% ja saat ekologista lämpöä energiatehokkaasti. Nyt tarjoamme kaupan päälle […]