Energiansäästöviikko 9.-15.10.2017

Energiansäästöviikko 9.-15.10.2017

 

Energiatalo Järvi viettää valtakunnallista Energiansäästöviikkoa 9.-15.10.2017.

Valtakunnallinen Energiansäästöviikko on jo kaksikymppinen! Energiatehokkuutta edistävä Motiva kutsuu kaikki työpaikat, koulut ja oppilaitokset sekä muut yhteisöt Energiansäästöviikkoon, jonka teemana on Yhdessä energisempi tulevaisuus. Valtakunnallinen Energiansäästöviikko on myös Suomi 100 -hanke.

Käytetään järkevästi energiaa ja materiaaleja

Energiansäästöviikko pitää ääntä meille kaikille tärkeästä asiasta: kuinka energiaa ja materiaaleja järkevästi käyttämällä vähennämme hiilidioksidipäästöjä ja muita toimintamme ympäristövaikutuksia.

Energiansäästöviikko nostaa puheenaiheeksi suomalaisten energiankäytön ja lukuisat keinot tehostaa energiankulutusta sekä saavuttaa säästöjä niin työpaikoilla ja kouluissa kuin liikenteessä ja kotonakin.

Viisi syytä viettää Energiansäästöviikkoa:

1. Lisätään energiatehokkuustietoisuutta.
2. Energiansäästöviikko on osa yhteiskuntavastuutyötä.
3. Energiansäästöviikolla viestitään energia- ja ympäristöohjelmaa.
4. Energiansäästöviikko sopii osaksi opetusohjelmiin ja opetussisältöihin.
5. Kampanja tukee energiatehokkuussopimuksen toteutusta yhteisössämmme.

Osallistu Energiansäästöviikkoon!

Energiansäästöviikon sivusto tarjoaa vinkkejä ja materiaaleja Energiansäästöviikon viettoon. Motiva kutsuu kaikki osallistujat myös Energiansäästötanssiin, jonka muuvit muistuttavat hauskalla tavalla pieniä energiaa säästäviä tekoja. Kokoa Energiansäästöviikolla pieni tai isompi porukka vaikka taukojumppaamaan tanssi, videoi esitys ja lähetä haaste somessa eteenpäin.

Lue lisää Energiansäästöviikosta ja tempaukseen osallistumisesta täällä.