Huolto Järvi Osuuspankin Kumppani lehdessä

Huolto Järvi Osuuspankin Kumppani lehdessä

artikkeli

Lounaismaan Osuuspankin tiedotuslehti Kumppani (2/2014) julkaisi artikkelin Kasvua uudella energialla. Artikkelissa kerrotaan miten Huolto Järvi Oy on vuosien varrella kasvanut ja laajentanut palvelujaan.

50-vuotta täyttäneen Huolto Järven toimitusjohtaja Ari Järvi on tullut töihin yritykseen 90-luvun alussa. Vielä silloin yrityksen toimintaan kuului vahvasti kodinkoneiden korjaus, mutta nykyään pääbisnes koostuu uusiutuvan energian ratkaisuista. Ari Järven mukaan uusiutuva energia ja asuinmukavuudet kiinnostavat ihmisiä ja ilmalämpöpumppujen kysyntä kantaa aina ensi kesään asti.

Energiapuolelle Huolto Järvi on siirtynyt vuonna 2006, kun yritys muutti suurempiin tiloihin. Onnea on ollut hyvä maahantuojayhteistyö, joka on kasvattanut bisnestä ja valikoimaa. Huolto Järven kasvaessa yhteistyökuvioihin on tullut mukaan myös Lounaismaan Osuuspankki, jonka kanssa hoituu yrityksen lisäksi myös omat pankkiasiat.

Ari Järven mukaan liiketoiminnan tulevaisuus näyttää hyvältä ja töitä riittää omalla seudulla. Paikallisuus lisää luotettavuutta ja lämmitysjärjestelmän toimittaminen avaimet käteen periaatteella on tärkeää myynnin kannalta.