Ilma-vesilämpöpumpun asennus – Turku ja Salo

Ilma-vesilämpöpumpun asentaminen ajankohtaista ja asuinpaikkanasi on Turku tai Salo tai lähiseutu? Teemme ilma-vesilämpöpumpun asennukset seudullasi usean vuoden kokemuksella.

Voit tilata meiltä ilmaisen energia-arvioinnin ilma-vesilämpöpumpun asennusta ajatellen.

Ilma-vesilämpöpumppu – mikä se on?

Ilma-vesilämpöpumppu ottaa lämpöenergian ulkoilmasta ja siirtää sen edullisella hyötysuhteella asunnon lämmitysjärjestelmän kiertoveteen. Samalla lämmitetään myös käyttövettä. Ottamallaan yhdellä kilowattitunnilla sähköä, tuottaa ilma-vesilämpöpumppu noin 3-4 kW lämpötehoa.

Minne ilmasta-veteen lämpöpumppu soveltuu?

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu asuntoihin, joissa on olemassa oleva vesikiertoinen lattialämmitys tai patterilämmitys. Kovilla pakkasilla laite ei välttämättä pysty tuottamaan kaikkea asunnon tarvitsemaa lämpöenergiaa. Tällöin sähköinen lisälämmitysvastus korvaa puuttuvan lämmön tarpeen.

Ilma-vesilämpöpumppu on vaivaton asentaa

Ilma-vesilämpöpumpun laitteiston asennus ja käyttöönotto on nopeaa ja yksinkertaista. Siisti ja hiljainen ulkoyksikkö on ainoa rakennuksen ulkopuolelle jäävä osa. Sisätiloihin sijoitetaan lämmönvaihdin sekä lämpimän käyttöveden varaaja. Asennus ei edellytä poraamisia maaperään, saatikka puutarhan myllertämistä ylösalaisin, kuten maalämpöpumppujen asennuksissa usein käy.

Katso miten ilma-vesilämpöpumppu toimii!

Video havainnollistaa ilma-vesilämpöpumpun toimintaperiaatteen sekä sen tuomat hyödyt ja mukavuudet.

Lue lisää maalämmöstä!
Tilaa energia-arviointi!

Tilaa veloituksetta ja sitoumuksetta energia-asiantuntija kotiisi tai kiinteistöösi arvioimaan lämpöpumppujärjestelmän säästöt!

Tutustu
Uusimmat artikkelit