Louhirinne - uusi asuinalue

Louhirinne – uusi asuinalue

Louhirinne on uusi asuinalue Salon Suomusjärvellä, E18 moottoritien varrella. Luonnonläheiselle Louhirinteelle on kaavoitettu seitsemän tonttia Suomusjärven peruspalvelujen välittömään läheisyyten.

Arkkitehti Peik Cygnelin ja sisustusarkkitehti Janni Arevan suunnittelemat kotimaiset, kestävät ja hengittävät massiivihirsitalot valmistuvat Louhirinteelle noin puolen vuoden kuluttua toimeksiannosta. Luonnolliset, kestävät ja hengittävät talot ovat ekologisia valmistaa, rakentaa ja asua.

Ekologisuus ja energiatehokkuus

Rakentamisen totetuttavat Huolto Järvi, Areva Solar sekä JanniAreva Oy. Louhirinteellä perinteiset ja vankat hirsitalot saavat modernin ulkomuodon sekä energiatehokkuuden. Areva Solar toimittaa Louhirinteen taloihin aurinkosähköpaneelit, jotka yhdistetään Energiatalo Järven maalämpöjärjestelmään.

Aurinkoenergian avulla maasta lämmön ottava massiivihirsitalo on ekologisin omakotitaloasumisen muoto. Louhirinteen hirsitaloissa energiatehokas maalämpö yhdistettynä ekologiseen aurinkoenergiaan antaa vihreään asumiseen parhaat eväät. A-luokan matalaenergianormit reilusti alittavissa taloissa huomaat pienen energiankulutuksen automaattisina säästöinä.

Katso lisää ja tutustu Louhirinteeseen tästä!