Maalämpö taloyhtiöille

Maalämpö taloyhtiöille

Ympäristöystävällinen ja edullinen maalämpö sopii myös kerros- ja rivitalojen lämmitysjärjestelmäksi. Useassa öljy- tai kaukolämmitteisessä taloyhtiössä on päätetty siirtyä maalämpöön sen tuomien säästöjen pohjalta. Maalämpöjärjestelmään siirtyminen on myös kannattavaa isolle kiinteistölle, sillä investointi rahoitetaan yleensä maalämmön tuottamilla säästöillä. Näin ollen yhtiövastiketta ei tarvitse nostaa ja vastikkeen ylijäämä voidaan laittaa taloyhtiön säästöön.

Lisäksi maalämpö on helppo kytkeä vesikiertoiseen patteri- tai lattialämmitysjärjestelmään. Myös ympäristöystävällinen maajäähdytys on liitettävissä järjestelmään, joka lisää asumismukavuutta kesähelteillä. Lue maajäähdytyksestä lisää täällä.

Mitä taloyhtiö hyötyy maalämmöstä?

Investointi on kannattavaa heti käyttöönoton alusta alkaen. Maalämpöjärjestelmä säästää lämmityskuluissa niin paljon, että se riittää usein kattamaan investointia varten otetun lainan korot ja lyhennykset. Maalämpöön siirtyminen myös nostaa asuntojen arvoa.

Vanhemman kiinteistön siirtyessä maalämpöön, voidaan lämmityskustannuksissa säästää jopa 70%. Lisäksi lämmityksen tuottama työmäärä vähenee, sillä maalämpöjärjestelmä on lähes vaivaton. Lämpöpumpulle suoritetaan vuosittainen huolto ja samalla varmistetaan, että järjestelmä toimii taloudellisesti ja luotettavasti. Vaivaton maalämpöjärjestelmä ilmoittaa tekstiviestillä, jos järjestelmässä on jokin häiriö, jolloin lämpöpumppun voidaan tehdä säätöjä myös etänä.

Lue tarkemmin maalämmöstä ja sen asennuksesta.

Miksi valita Energiatalo Järvi?

Olemme toteuttaneet Salon seudulla jo yli 250 maalämpöratkaisua niin omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin kuin teollisuuskiinteistöihinkin avaimet käteen periaatteella luotettavasti ja varmasti.

Asennamme Nibe- ja AlphaInnotec-merkkien maalämpöpumppuja uudiskohteisiin sekä olemassa oleviin rakennuksiin. Ammattilaisemme palvelevat sinua maalämpöpumppukysymyksissä ja auttavat valitsemaan juuri oikean kokonaisuuden!

Tutustu referensseihin >>

Tilaa ilmainen energia-arviointi >>