Maalämpöpumput kiinteistökohteisiin

Maalämpöpumput kiinteistökohteisiin

Kiinteistölämpöpumput

Maalämpöpumput ovat yleistyneet viime vuosina nopeasti myös suurempien kiinteistöjen lämmönlähteenä.

Suuritehoisia maalämpöpumppuja asennetaan tänä vuonna Suomessa jo yli 1000:n kiinteistöön. Laitteisto voidaan ottaa käyttöön yhtä lailla uusissa rakennuksissa tai vanhemmissa kiinteistöissä, jossa halutaan siirtyä nykyaikaiseen energiapihiin lämmitysmuotoon.

Kiinteistömaalämpöpumppukohteita ovat esimerkiksi kerrostalot, rivitalot, toimitilakiinteistöt, teollisuushallit, logistiikkarakennukset, liiketilat, kirkot ja oikeastaan kaiken tyyppiset suuremmat kiinteistöt mukaan lukien mm. uimahallit ja liikuntakeskukset.

Kiinteistölämpöpumput ottavat lämpöenergian yleisimmin maaperästä, mutta lämpö voidaan ottaa myös vesistöstä, rakennuksen poistoilmasta tai teollisuuskohteissa esimerkiksi prosessivedestä.

Alpha InnoTec maalämpöpumput

Alpha InnoTec maalämpöpumpuissa on vakiona etäohjaus ja valvonta. Näin lämmitysjärjestelmä on seurattavissa ja ohjattavissa mistä ja milloin tahansa. Etäohjauksella energiatehokkuus saadaan helposti optimaaliseksi ja häiriötilanteista saadaan tieto heti.

Maalämpöjärjestelmä tuottaa toivotun energiasäästön vain oikein mitoitettuna, asennettuna ja huollettuna. Alpha InnoTec:lla on SWP- ja SWC-sarjan kiinteistölämpöpumppuja, jotka ovat kompaktin kokoisia, tehokkaita ja hiljaisia.