Mukana menossa: Markus Hellström TeijoTalot -rallin luokkavoittoon

Mukana menossa: Markus Hellström TeijoTalot -rallin luokkavoittoon

Markus Hellström tyytyväinen TeijoTalot -rallin luokkavoittoon: ”Ei murheen häivää”

Markus Hellström ajoi Volvollaan väkevään luokkavoittoon TeijoTalot -rallissa. SalonUA:ta edustava Hellström ja kartanlukija Tero Nättiaho jättivät kuuden erikoiskokeen reitillä kakkoseksi ajaneen Reijo Mattilan 21,3 sekunnin päähän.


Kuva © teejii.net

– Hienoa rallipäivää odotettiin ja sellainen saatiin. Oli oikein makea päivä, eikä murheen häivää. Erittäin hallittua ajoa. Ykkösen jälkeen löytyi rytmi päälle eikä tarvinnut suuremmin puristaa. Ei ajettu ns. hampaat irvessä. Kaikki toimi ja pokaalit tuli kotiin, Hellström sanoi.

Hän ajoi yhtä erikoiskoetta lukuun ottamatta kaikki pohja-ajat. Yleiskilpailussakin Hellström oli kolmas, kun eteen ehtivät nelivetoturboillaan Arto Juolahti ja Antti Selivaara.

– Teiden kunto oli yllättävänkin hyvä. Paikoin oli vähän pillerisoraa ja pito vaihteli, mutta semmoista se ralli on. Äärettömän kiva päivä ja äärettömän hyvä reitti. Siitä myös kiitoksia eteenpäin, Hellström totesi.

Hänen seuraava kisansa on viikkoa ennen juhannusta, kun F-rallisarja palaa pitkältä kevättauolta Jyväskylän kupeessa Toivakassa. Sitä ennen Hellströmin Volvoa voi käydä ihailemassa lauantaina 20.5. Valurin Markkinoilla Energiatalo Järven pihalla klo 10-15.

Huolto Järvi mukana menossa

Huolto Järvi on ollut tukemassa Markus Hellströmiä ralliuraa jo vuosien ajan. Tutustu Markus Hellströmiin paremmin lukemalla vuonna 2015 tekemämme haastattelu tästä.