NIBETURVA - Huoletonta lämpöä vuosiksi!

NIBETURVA – Huoletonta lämpöä vuosiksi!

Rekisteröi lämpöpumppusi saadaksesi NIBETURVAn voimaan!

NIBE on kehittänyt NIBETURVAN Suomessa asennetuille uusille, vuoden 2014 alusta ostetuille ja asennetuille NIBE-lämpöpumpuille kolmen vuoden tehdastakuun lisäksi.

NIBETURVA lisävakuutus on voimassa aina laitteen kuudenteen käyttövuoteen saakka.

Ilmainen lisäturva

NIBETURVA on asiakkaalle täysin ilmainen, olemme maksaneet sen puolestasi. Vielä kuudennenkin käyttövuoden jälkeen voit pidentää pienellä lisämaksulla lisäturvaa aina 10 vuoteen saakka.

Lisäturvaa vakuutusturvan päälle

NIBE antaa uusille lämpöpumpuille kolmen vuoden takuun, joka rekisteröityy NIBETURVAN yhteydessä. NIBETURVAN lisäsuojan takuun rinnalle varmistat hankkimalla koti- tai kiinteistövakuutuksen, joka korvaa LVI-laitteen äkillisen ja ennalta arvaamattoman rikkoutumisen. NIBETURVA korvaa rekisteröidyn lämpöpumpun omavastuuosuuden 600 euroon saakka sekä ikävähennyksen, kun koti- tai kiinteistövakuutusyhtiö on tehnyt myönteisen korvauspäätöksen vahinkotapauksesta.

Rekisteröinti

Rekisteröinti pitää tehdä kuukauden sisällä asennuksesta ja se tehdään joko netissä täällä tai lomakkeella, joka toimitetaan laitteen mukana (helmikuusta 2014 alkaen). Lomakkeen voi tulostaa myös tästä, jolloin se tulee postittaa osoitteeseen Arctic Seals AB/NIBETURVA, Box 5082, 121 16 Johanneshov, Sweden.

Katso NIBETURVAn tarkemmat tiedot ja ehdot täältä.